0474 50 40 24

Dorp 9, 9280 Denderbelle

Top
 
Natuurlijk bewegen – natural movement

Zou het niet leuk zijn een betere bestuurder van je lichaam te worden en door middel van uitdagende maar steeds toegankelijke beweging je levenskwaliteit te verbeteren?

Door aan de slag te gaan met onze natuurlijke bewegingsmogelijkheden kunnen we op een luchtige, leuke maar o zo leerrijke manier evenwicht, coördinatie kracht en soepelheid gaan verbeteren.

De ludieke manier van bewegen die we onszelf spontaan als kind aangeleerd hebben heeft zoveel meer te bieden dan op het  eerste zicht lijkt.

Op een speelse en uitdagende manier gaan we op verkenning. Instructies worden suggesties, het nemen van risico’s (in een veilige en gecontroleerde omgeving) wordt aangemoedigd en je komt erachter hoe de principes van  ‘eindig en oneindig spel’ ook in onze samenleving van toepassing zijn.

Improvisatie, creativiteit, aanpassingsvermogen en intentie staan voorop. Fysieke raadsels worden aangeboden en er wordt vooral veel bewogen op een functionele manier, tal van praktische voorbeelden komen aan bod en zonder het soms goed en wel te beseffen breid je je beweegmogelijkheden uit. 

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk. Kom tijdens de workshop te weten hoe je thuis of in de natuur zelf aan de slag kan gaan met je natuurlijk bewegingspatroon en zo de eerste stappen zet naar een leven met meer beweging.

Kruipen, bewaren van evenwicht, stappen/lopen, heffen, dragen, werpen, springen en klimmen. Meer weten over natural movement? Klik hier -> https://bemoreactive.fit/natural-movement

Het zijn stuk voor stuk onze natuurlijke basisbewegingen. Met de juiste techniek kan elk van deze bewegingen efficiënt uitgevoerd worden. Oefen op situaties die in het dagelijks leven en/of de natuur voorkomen en versterk zo op een praktische en leuke manier je lichaam en coördinatie.

Life is what we train for
Running Technique / Natural Movement / Breath Work
Lesgever: Ken Gilbert – BeMoreActive https://bemoreactive.fit/over-bemoreactive
Prijs: 60 euro

Tijd: 10u00 – 13u00

Klik op aanstaande evenementen of ga naar de activiteitenkalender om te boeken.

 

Aanstaande evenementen

Er zijn momenteel geen geplande evenementen.